Uavgjort på Gyland

BjornenilommaKampen i Gyland ble spilt på en gul og humpete mose som til og med satte VM arenaen i Manaus i gult lys. Kampen var preget av uvanlig mange skader, og Feda ble redusert til 10 mann da Rick ble regelrett sparket ned.

Add a comment (0)

Les mer …

Lykkelig comeback for Myggen

Etter en resultatmesssig veldig tung vår for det pur unge Konsmolaget, var det i kveld foventningens sus over det kunstige gresset på Helle. Det ble snakket om at det som nok måtte til var at Myggen skulle gjøre comeback, for å frustrere motstanderne så mye at Konsmo endelig kunne ta sin første 3 poenger. Disse smarte sjeler aner ikke hvor rett i alt det gale de fikk.

Add a comment (0)

Les mer …

Skritt i riktig retning

A-laget tok i mot Feda/Gyland til årets første hjemmekamp, og tross forbedring fra første runde, ble det heller ikke denne gangen noen ping, peng, tri poeng. Etter å ha komet tidlig under utliknet en Feda spiller knallhardt presset av Pål. ny Feda scoring, før Pål nok en gang var farlig frampå. Denne gangen brukte han egne bein, og utlignet på sikkert vis. Likevel smalt det inn nok en for billig scoring på et frispark fra langt hold, og vi måtte gå til pause litt slukøret med 2-4 i sekken.

Add a comment (0)

Les mer …

Flere artikler …

  1. Tap i serieåpninga