Den perfekte serieåpninga?

Den store snakkisen før sesongen 2016 har utvilsomt vært forsvaret. Og fokuset på offensiv spill har gitt utspill som: Vi må nok score 5 mål hver kamp for å vinne. I dag svarte de 5 bak med en STOR FEIT smultring, og var så godt som prikkfrie. Den 15ende "clean sheeten" KILS nyere historie var et faktum. Og da var det jo greit at midtbanen og angrepet også holdt mål.

Add a comment (1)

Les mer …

Bronsekamp på fredag

CapelloEtter at Konsmo toppet tabellen i juni, gikk det tydeligvis litt til hodet på det unge laget. For på de neste 5 kampene endte det opp med kun en dramatisk 3'poenger i Holum. Men nå har skuta til Capello snudd igjen, og i går tok de sin tredje strake seier. En imponerende 1-5 seier på Vigeland mot laget som var serieleder før kampen. Vanvittig sterkt, og den største seieren på Nyplass noensinne. Dette gjør at Capello kan gå av med en medalje i lomma dersom det blir poeng på fredag. Støtt opp om siste kamp til coach Fiddan.

Add a comment (0)

Les mer …

En kveld for Kalas


PaalsavgjørelseHolum stadion. En fryktet arena. Med det jæsla gresset. Haug på Ås som helt i fjor da vi rev dem ned fra toppen av tabellen. I kveld stod det om tabelltopp igjen. Men denne gangen var vi med! Det lå i hele kortstokken at dette skulle bli en thriller. Mye kjemping, mange innkast, vanskelig matte. Men det alle var helt sikre på var at i alle fall ikke ble mange mål!!!

Add a comment (0)

Les mer …