Vraket Mandal igjen!

Geir-inform-MK2-hKonsmo inntok 3.plassen på tabellen etter torsdagens nedstabling av MKs nest beste menn, og viste nok at valget til kommunestyret om å vrake Mandal som våre vismenn var en svært klok beslutning. Hvis derimot kvalitetsforskjellen i kveld også var talende for hvem som skulle ha mest innflytelse i en ny storkommune, ja da kan vi konkludere med at det var et feil valg. Konsmo eide nemlig hele Mandal og vant hele 5-1 til slutt.

Første omgang ble omtalt som en rubgykamp av MK-treneren. Parwez fikk beskjed av dommer at han nok manglet en del i hodet sitt, noe vår kjære spiss ikke følte var en helt fornuftig ting å si fra en dommer. Heldigvis fikk Parwez kontroll over temperaturen relativt fort igjen.Gult kort hjelper nemlig.

Konsmo ble liggende for langt bakpå i store deler av omgangen. MK2 startet scoringskalaset med en strålende langpasning til en lang, rask staur på bakre som parkerte både Snadder, Fella og Seaman. Det var nokså jevnspilt, der ingen av lagene skapte så særlig mye. Rett for pause våknet villdyrene med Tommy og Geir i bresjen. KIL-forsvaret sto høyere etter kalddusjen. Vips, to brudd ble to til to mål og vi gikk til pause med 2-1. Pål satte den første på etter et blokert skudd fra Tommy. Tommy satte inn ledermålet etter en genial Ørjan pasning som spilte biljard med både Pål og en MK spiller før Tommy kom alene og runda keeper.

I andre omgang var vi bare rett og slett bedre hele omgangen. MK var aldri i nærheten av å få taket på Pål som gjorde som han ville. Geir fortsatte sin vanvittige jobb i alle deler av banen (og fikk endelig betalt for strevet med et mål) etter en del krangling om ballen i feltet. Sander fikk debutmålet etter å ha vært svært våken på en dødball som egentlig så ut til å bli veldig dårlig. Som om ikke det var nok at det ble mål så limte han den lissegått i krysset. Parwez tok et frispark fra midtsirkelen som Pål traff godt med en stuss og keeper var utspilt. På tampen av kampen ble det litt liv i MK2 igjen som nok hadde fortjent sitt andre for kvelden, men Seaman Ougland hadde bestemt seg for at det var nok med ett. Alt i alt en godt gjennomført kamp, der vi vant fordi vi ville mer og vant soleklart flest dueller!

Rick Meijer måtte omskoleres nok en gang. Den versitale nederlender som liksom passer inn i alle land, både Nederland, Norge og Hidra, spilt ei kveld midtstopper med stor ro og overblikk. En assist forteller også hvor på han var i kveld. 
Men showet stjal altså likevel Geir, som fikk In-Form kortet av Capello for sin steika gode innsats på midten, krona med sin andre Konsmoskoring. Litt sånn kamp Steven Gerrard trodde han skulle få i sin Anfield avskjed, bare sånn som ei lita bisetning.
Ellers går en god del av skryten til Simen Ougland, som i sin første kamp som skikelig keeper, stod strålende. Spesielt snakkes det enda om ei spagatredning, hele den mannlige delen av publikum fortsatt drømmer om. Reaksjon og mjuke ledd... WOW. Capello har døpt ham Seaman (fra den gamle Arsenal keeperlegenden) Kallenavnet er dermed satt og betalt, og han la med kveldens kamp en skikkelig pust i den hårete nakken til Jakka. Capello har fått et luksushoreproblem. Det har han ingenting i mot.

Kaptein Øydna får siste ordet etter kveldens kamp der han i et rørende Facebookinnlegg (vi har anonymisert innlegget så godt vi klarte) først skryter av laget, før han i nederste spalte kommer med et svært så rævslikkende sleik til trener Capello: 

Å vill berømme Erlend Fiddan for go kamp plan, gode bytter på riktig tid:) å får at du skreig te russen. D va øu litt små gøy;)"
kapteinens-hjorne1

Konsmo - MK 2 (2-1) 5-1

0-1
1-1 Pål (Tommy)
2-1 Tommy (Ørjan)
pause
3-1 Pål (Parwez)
4-1 Sander (Pål)
5-1 Geir (Rick)

 

Powered by Bullraider.com