Konsmo - Holum (0-1) 2-3

Geir-HidraEn sur, blaut og tung kveld. Men tett jevnt og underholdene likevel. Konsmo fortjente absoltutt minst et poeng, men et frispark 3 min før slutt sendte Holum hjem med sine 3 første poeng fra Helle i nyere tid.

Add a comment (0)

Les mer …

Målfest mot Åseral

Vidar-GylandDet ble en morsom, målrik, og tidvis fintspillende treningskamp mot Åseral IL's 6.divisjonsdebutanter. Det endtre til slutt 7-5, i en kamp som nok kanskje heller skulle endt 4-2, men det er jo bra for begge lagene at målene sitter løst.

Add a comment (0)

Les mer …

Konsmo - Gyland (2-2) 3-5

Forvirra-svenskesmor-GylandAvslutningen på årets sesong ble på ingen måte slik vi hadde tenkt oss, og vi gikk på et nytt forsmedelig nederlag mot Gyland i årest siste kamp. Vi møtte et lag proppfulle av ufordragelig selvtillitt, og tross en effektiv start, klarte vi aldri å holde oppe trøkket. Dermed må vi bittert innse at 5.plassen rauk.

Add a comment (0)

Les mer …

Årets spiller 2012


Aarets spiller 2012Vi kommer tilbake med mer detaljer uti uka, men vi presenterer her årets spiller og årets unges spiller 2012 i en liten videosnutt fra i Dolly, på A-lagets avslutningsfest på søndag. Curling og opprykksfest på Sør Arena ble etterfulgt av en heftig middag i Dolly. Her fikk vi også servert ÅRETS SITAT! Det kommer siden. 

Her ser du Årets spiller 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=-uRv6ZV98c4&feature=youtu.be 

Her ser du Årets unge spiller 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=Jf6eh4hoRos&feature=youtu.be

Vi gratulerer!!!

Add a comment (0)

Holum - Konsmo (0-1) 2-1

Andre-skrikendeDet ble en ufyselig avslutning på årets bortekamper, da vi skled og snubla fra en 1-0 ledelse og TAPTE en andreomgang. Det som var å huske var TK's brassespark, Andrès mageplask, Rubens tangering av målrekroden på en sesong, og en offsidescoring som var, i beste feil, totalt feil. 


Frykten for banen var på forhånd stor, og selv om vi slapp Woodstock tilstander, var det likevel reneste glattkjøringsbanen utpå der. Konsmospillerne lå flate ved for mange anledninger, ikke som følge av taklinger, men rett og slett pga et skotøy som ikke var laget for myrkamper.

Etter en meget kjedelig førsteomgang, som bestod av lange høye baller og innkast, tok Konsmo likevel en noe heldig ledelse etter 35 minutter. Et godt angrep, hvor TK gjorde et utrolig godt forarbeid, og i følge seg selv rakk å skrike "TA ANN TA ANN" på en ball som var på vei mot stolpen. Ruben lot seg ikke be 2 ganger, og satte inn sitt 25!!!! for året, og tangering av Christian Nepstads skåringsrekord fra 2008 sesongen. Etter pause fikk han først en hårreisende annulering for offside, etterfulgt av et godt forsøke på å kjefte på seg et gult kort i reineste Ballotelli ånd. At han slapp dette er han nok svært glad for, da han senere brente en GIGAsjanse alene med keeper. For hadde han fått gult, måtte han stått over siste kamp mot Gyland, og dermed miste sjansen på å ha rekorden alene. Dette var han riktignok ikke klar over sjøl, og var tydelig letta etter kampslutt.
TK tegna seg for det flotteste brasseforsøket i Konsmos historie, men dessverre fikk keeper ei hånd på den. 

På slutten av kampen stod tiden stille. I alle fall i 10-12 sekunder, da et merkelig Cato/Geir skudd tok sin ferd mot en svært så forvirra og sprellende keeper. Det så veldig komisk ut der ballen rulla seint mot må, og akkurat da det så ut som den skulle gå inn, landa keeper på den likevel.

Men for all del. Holum vant fortjent. De skapte lite sjanser på annet enn corner, og prøvde seg vel på ca 100 håpløse langskudd. Ellers ble de lange innkastene veldig farlige, uten at det resulterte i scoring. Det gjorde dessverre et frispark, med to nye kandidater til verste mur. Med et sprik så stort at Erlend kunne gått sideveis mellom dem, fikk friparkskytter god tid til å sikte. 2-1. 1-1 målet var ei kontring hvor Rafiq kun tenkte på å stå på beina, og glemte alt annet der bak. Men det var en flott skåring, det skal sies, selv om publikum fremdeles er det ekleste publikummet på Sørlandet. Og divisjonens kanskje beste midtstopperpar gjorde livet surt for våre angripere. 

Nå er det bare Gyland igjen. Neste torsdag. Der kan to mann bli historiske. Vi kommer tilbake med mer om dette snart.

Holum - Konsmo (0-1) 2-1

ball2012 15x15 Finsådal R 

Laget: 4-4-2 
Fiddan E
Mangal R, Fåland D, Hagen K, Kårbø V-
Ågedal A, Fiddan H, Haddeland G, Vrålstad M-
Finsådal TK, Finsådal R

SUBS: Ougland H, Øydna Ø, Nepstad P, Naglestad C

hand yellow card 15x15 
hand red card 15x15

 

Add a comment (0)