Konsmo - Holum (0-1) 2-3

Geir-HidraEn sur, blaut og tung kveld. Men tett jevnt og underholdene likevel. Konsmo fortjente absoltutt minst et poeng, men et frispark 3 min før slutt sendte Holum hjem med sine 3 første poeng fra Helle i nyere tid.

5 Grader og piskende regn. Ikke slik vi vil at 10.mai skal være. I det som kan gå mot en rekordjevn liga, endte vi altså til slutt opp uten poeng, tross for at vi kom tilbake to ganger i kampen. Vi hadde de størte og de fleste sjansene, likevel hadde Holum et lite spillemessig overtak. I dag manglet den lille ekstra piffen.

2 debutanter i dag. I kassa måtte Andreas kaste inn rockehåndkledet og inn kom en svært sympatisk og god mandalitt. Javid Shamsi fikk papirene i orden på rekordtid, og den rutinerte futsalkeeperen viste prov på mye godt i kveld. Dessverre gjorde et par kronglete kne at han slet med utspark, noe som på ingen måte ble utslagsgivende. En fin debut for den selvutnevnte 3.keeperen. (Bak Andy og Løland)

I 2.omgang fikk Helle også ENDELIG bekjentskap med Gunleiv Djupesland. En svært hyggelig og skikkelig tigh spiller, som ved de første øyekastene kunne minne litt om vår gamle Vigelandhelt, Rolf Henrik. Gunleiv fyller bra opp i angrepstroppen, som ser svært spennende ut nå. Med et svært hissig skuddbein vil vi se mange mål fra denne karen når vi bare får samkjørt laget litt mer. 

0-1 prøver vi å glemme ganske fort. En corner som skrudde ut over linja og inn igjen. Ingen Konsmospillere tok seg bryet med å løfte øyelokket ei gang i påvente av anullering. Slik ble det ikke, selv om dommeren tok lærdom og plasserte seg på linja ved neste utoversrkudde. Nå skal det sies at vi var like passive som barn i en militærleir, og bare må godta at vi ligger under til pause, tross FETE sjanser for TK og Pål. Det var livsfarlig når de fikk litt plass og kontre i. Dessverre uten resultat før pause.

Så tok dagens mann, Geir opp vottene og gikk i kamp. Med 11 i ryggen, kjempet, driblet, og til slutt.... SKÅRET. Han fikk ekstremt god tid til å sikte fra 16 meteren, og dermed sprakk nullen hans med en flott avslutning vi ikke har sett fra den ekte 11'eren på LEEENGE.
OG med det var han altså i gang, og gjør sin beste Konsmokamp. Men en Tommy i SUPERMANNFORM så lover midtbanen bra. Den trenger bare litt mer samkjøring. Ruben og Hallgeir ble litt for tunge i sekken i dag, når Holum kom fossende i overtall. Likvel... uten å skape særlig mye farligheter sånn fotballmessig. I stedet har de med en som gikk feil da han leta etter håndballbanen. Den fordømrade høyrebacken skaper målsjanser ut av ALLE innkast. Og i dag... 1-2.

Men Konsmo kommer alltid igjen. I dag etter ei ferdigscora og ferdigdempa kremklarering til TK, som likevel tok kaka på mottaket, som parkerte hele forsvaret. Alene me keeper ER han sikker og det står 2-2. Vi trudde vi skulle ta dette, men i stedet fikk Holum sitt billigste frispark 3 min før mål. 20 meter er hold for SLEGGEOLE. Muren ble nok plassert feil, og dermed ble kanonen for hard å rekke ned på. Ingen å skylde på i dag, for gjenoomført helt greit. Med Pål som den STORE bonden på laget, som aldri lar balla sine går de ikke skal. Han trenger ikke traktor for å hente dem på toppen av stabelen. Han bare stusser dem ned. Imponerende fysikk og spenst. Bakerst hadde vi plutselig 3 mann som snakket. Med Espen tilbake, og Danny back from det dead. Ble det styrt og sagt mye, og de gjorde det vanskelig for Holumspissene. Vi får ta ære av å kun sleppe inn mål på dødball. Noe vi i alle fall med enkelthet kan trene på når vi er så mange på treningene.

Neste uke har vi fri, og uka etter det venter Lyngdal 3 på de nye draktene våre. De skal bli vår rustning i vårt fort.  

Konsmo - Marnardal (0-1) 2-3

 

ball2012 15x15 Haddeland G, Finsådal TK 

 

Laget: 4-4-2 
Javid Shamsi -
Mangal R, Bakken E, Hagen K, Fåland D-
Ougland H, Nilsen R, Fiddan H, Vårdal T-
Finsådal TK, Nepstad P

 

SUBS: Djupesland Gu, Naglestad C, Haddeland G

 

hand yellow card 15x15 
hand red card 15x15

 

BØRSEN

3p Haddeland G
2p Vårdal T
1p Nepstad P, Hagen K, Bakken E

 

Powered by Bullraider.com