Konsmo med strålende start på høsten

(arkivfoto)Etter to sterke kamper og 4 poeng borte mot Holum og Lyngdal venter Marnardal i morgen på Øyslebø. Konsmo jakter nye tre poeng og en knallgul høst er i vente.

Kampreferatene har vært en skandale i år, mye grunnet at forfatteren aldri har vært mer full av dritt. Dette håper han nå er skyflet vekk, og forhåpentligvis vil pennen fungere någet bedre i de siste 6 kampene av sesongen. 

Add a comment (0)

Les mer …

Konsmo - Lyngdal III (1-1) 2-5

ledermål-pålNye drakter, bukser og sokker. Tidvis stod Konsmo mer og glåpte på seg sjøl, spesielt i de avgjørende situasjonene. Med klar seier i målsjanseprotokollen, burde alle poengene vært igjen på Helle. Slik gikk det ei.

Add a comment (0)

Les mer …

Konsmo - Marnardal (1-1) 4-2

TK-Christian-GYLANDMarnardal måtte reise hjem uten kjerringa, etter at et sulten og spilleivrig Konsmolag satte dem på plass i serieåpninga. Med den sterke seieren føk vi rett til topps på tabellen, og der har vi tenkt å ligge.

Add a comment (0)

Les mer …

Konsmo - Holum (0-1) 2-3

Geir-HidraEn sur, blaut og tung kveld. Men tett jevnt og underholdene likevel. Konsmo fortjente absoltutt minst et poeng, men et frispark 3 min før slutt sendte Holum hjem med sine 3 første poeng fra Helle i nyere tid.

Add a comment (0)

Les mer …