Konsmo - Lyngdal III (1-1) 2-5

ledermål-pålNye drakter, bukser og sokker. Tidvis stod Konsmo mer og glåpte på seg sjøl, spesielt i de avgjørende situasjonene. Med klar seier i målsjanseprotokollen, burde alle poengene vært igjen på Helle. Slik gikk det ei.

For det ble en merkelig fotballkamp, en slik kamp der det beste laget IKKE vinner. Konsmo tok styringen og var klart vassest i første omgang. På kantene herket Tommy og Torbjørn fullstendig, og spesielt Tobben kjørte slalom med høyrebacken. På andre sida var det en syk innsats og først-på-ballen mentalitet som skapte de felste farlighetene framover. Og det var også en slik en som sendte oss i ledelsen.

Tommy vant ballen, og spilte Gunleiv nydelig gjennom på kant. Innlegget var strøkent for Pål, som var skråsikker på sin andre store sjanse i kampen. (se bildet) 1-0 og det så veldig greit ut.

Konsmo fortsatt og styre, og bakerst herjet Espen Bakken med det lille spede Lyngdal kom med. Dessverre hadde de en kar med krutt i strømpa, og på den eneste avslutningen i hele omgangen utlignet de bak en så langt meget god Andreas. Fra over 30 meter løftet han ballen over Andy Capp, og en skrekkelig ufortjent utligning.

Torbjørn kunne forresten ha "avgjort" kampen to ganger. Den første ble chippen hans redda på streken. På den andre fant chippeinnlegget hans bare tverrligger. Bittert, for med 2 eller 3 - 0 er jeg sikker på at Lyngdal hadde parkert Peugeoten for godten.

Konsmo, og spesielt Pål, fortsatte og komme til store sjanser også i andre omgang. Men en usannsynlig god og litt heldig keeper stoppet ham gang på gang. Hvordan han snappet overlegget mot Erlend er enda en liten gåte. Som en katt.

Så scorer Lyngdal på sitt andre skudd. Denne gangen må Andreas innse at han må begynne å slenge seg. 

Men en perfekt corner og et enda like flott hodestøt fra Andrè sender oss like langt igjen like etterpå. Vi er fortsatt skråsikre på seier.

Men når Pål, Gjøran og Leif-Magne alle søler vekk gode muligheter begynner det snike seg inn en dårlig følelse... Og sannelig... Der satt 2-3 med bare 10 min igjen å spille.

Konsmo blir desperate, og kaster fram spillere. Dermed kan smarte Lyngdøler kontre inn ytterligere to, og vi blir stående igjen med småstygge sifre, 0 poeng, og en knekk i selvtilitten. I SPLITTER NYE DRAKTER.

Men... som en oppsummering. Vi spiller en ganske så god kamp, som vi godt kunne vunnet med 5-2 i stedet for tapt. Noen dager er slik. 23.mai var det i alle fall.

Så vil vi avlsutte med og takke våre nye draktsponsorer. 

Byggfirma Glenn Arve Fidje som er med på nye år på brøstet.
Spar Konsmo og Byggmester Hus som har hver sin skulder.
Sparebanken Sør som får plass på ryggen.
Og HKS BYGG som har fått sin plass på shortsen og låret.

Vi skal gjøre dere stolte i framtida. Vi må bare bli bli vant til at dere er såpass tett på oss!

 lagbilde a-lag-2013

Konsmo - Lyngdal 3 (1-1) 2-5

 

ball2012 15x15 Nepstad P, Ågedal A

 

Laget: 4-4-2 
Nordstrøm T, Bakken E, Hagen K, Naglestad C-
Vårdal T, Øydna Ø, Haddeland G, Andersen T-
Djupesland Gu, Nepstad P

 

SUBS: Djupesland Gj, Fiddan H, Fiddan E, Andersen E, Finsådal TK, Meijer R,  Nilsen L-M, Ågedal A, 

 

hand yellow card 15x15 
hand red card 15x15

 

BØRSEN 

3p Tommy 
2p Espen B, Torbjørn A
1p Øydna Ø, Nepstad P

navnpårygg

 

Powered by Bullraider.com