Konsmo med strålende start på høsten

(arkivfoto)Etter to sterke kamper og 4 poeng borte mot Holum og Lyngdal venter Marnardal i morgen på Øyslebø. Konsmo jakter nye tre poeng og en knallgul høst er i vente.

Kampreferatene har vært en skandale i år, mye grunnet at forfatteren aldri har vært mer full av dritt. Dette håper han nå er skyflet vekk, og forhåpentligvis vil pennen fungere någet bedre i de siste 6 kampene av sesongen. 

Etter den utrolig trange poengfangsten i vår, er det nå kun en 5te plass som er realistisk for Konsmos stolte menn. Og det er realistisk, for med 3 poeng og 5 ettmålstap forteller tallenes klare tåketale at kampene var rekordjevne.

Her kommer litt tørre fakta fra høstens kamper så langt, og så håper vi på litt mer kjøtt på kølla etter kampen i morgen.

 

Holum - Konsmo (0-0) 2-2 Nepstad P, Finsådal TK

Selv om et bortepoeng burde vært en positiv opplevelse var skuffelsen over at 2-0 ledelsen glapp helt mot slutten veldig stor. Likevel mye positivt og ta med seg fra kampen som ble spilt i Øyslebø grunnet Holumsmyra.

Børsen:

3p Jakka

2p Odd Vegard

1p TK og Pål

 

Lyngdal 3 - Konsmo (1-3) 3-4 Ågedal A (2) Finsådal TK (2)

Det ble payback fra i vår i Lyngdal, da en jevn kamp denne gangen tippet i vår favør. Konsmo klart best i første omgang, mens vi tidvis falt sammen i andre. 2 mål av Andrè og av det samme av TK fikset 3 UTROLIG deilige poeng.

Børsen

3p Kjetil Løland

2p Andrè og TK

1p Andreas O

 

Spillerstatistikken er nå oppdatert så godt som mulig. Det er hull etter assist og Børspoeng som følge av svært flytende forhold.

Sjekk ut A-lag og fanen "Players". Du kan sortere ved å trykke på den du ønsker å sortere etter. F.eks: pokalen viser rekkefølgen på BØRSEN.

Merk også at du kanskje må velge sesong oppe i høyre hjørne. Står den på ALL, viser den også tall fra 2012 sesongen.

Gi gjerne tilbakemelding om feil.

Powered by Bullraider.com