Capello er desperat

TDDRyktene går nå knallhardt på at Capello har kastet seg over spillermarkedet med nærmest erotisk lyst, og strever knallhardt for å signere enda flere. "Minst 5 mann bør være på plass før vinduet stenger" sier Fiddan.

Om han med dette mener at han skal ha inn 5 mann på dugnaden i mårå, eller om det faktisk er enda flere spiller på vei inn i troppen skal være usagt, men faktum er at han i alle fall er på vei til Danmark for å forhandle med 1 spiller.

Ryktene rundt Fredrik Klepp tar aldri slutt, og det at han manglet i går kan bety at Giv Akt 2 endelig klarer å snappe ham opp. De lokker med både hus, jobb og spanske damer på Vigeland, og for Fredrik frister absolutt alt.

Andre rykter:
Greipstad IL har lagt inn bud på Finslandsfetterne. Budet skal ha blitt avslått som latterlig. 2 kasser øl biter ikke på menigheten i Konsmo.

Cato skal ha fått tilbud fra Brun og Blid

Ørjan har fått tilbud om å være med på ulvejakt, og Fjotland lokker med jakthund.

Kjell Roald Ruud skal ha imponert så mye under "lærer vs 7.klasse kampen" at han skal ha fått et kontraktstilbud. Men da må han visstnok kjøpes ut av kontrakten han har med en sykkelklubb på mandager.

Tobjørn Andersen har finta seg helt ut til Høyre.

Det kan godt komme enda mer! Hvem vet inte du!

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com