Silly season er i gang igjen

Lyngdal32Bare dager etter at vinduet egentlig er stengt, fortsetter lokalavisene og spre løgner og moderate sannheter om spillere som fortsatt flytter seg. Vi husker Hulk fløy til Russland, og i PSG er de neppe ferdig med handlina ettersom vinduet der er oppe til 15.sept.

Vi kan i kveld bringe en todelt nyhet til våre fans, da mye tyder på at en av våre mest overbevisende spillere er på vei mot større utfordringer. Etter at MK 2.divisjonslag møtte hverdagen (etter turen på Konsmo) har de innsett at gullet skal graves i Audnaelva. I går hadde mannen på pengesekken telefon fra MK, som er desperate på å få på plass en ny keeper. I så fall må det være bortimot tidenes sensasjon å bli oppdaga på en 2-lagskamp i 6.divisjon. Spesielt når denne spilleren spilte spiss, og vel hadde 3 berøringer og den ene ble ødelagt av hjemmehooligans som kasta glass, flasker eller baller på banen i vårt eneste angrep.
Andre mulighet for å imponere hadde han i Mandal. Et 8-1 tap skriker heller ikke 2.divisjonsnivå, men sant skal sies. Han fikk 3'er på børsen for et par fenomenale redninger.

Vi venter spent på laget kan svare på kompansasjonskravet Konsmo stiller, for å hente en spiller utenfor vinduet.
Hvem kan det være? Ja den ivrige leser har forstått det for lenge siden, mens dere andre nok ikke har lest denne nyheten ennå, eller ikke funnet den på La Gazetta Dello Konsmo, det tredje mest berømte rosa sportsbillaget.

Powered by Bullraider.com