En velsmurt maskin

KleppÅrets overganger og spillerstall viser prov på genialitet, og viser hvor utrolig velsmurt hele klubben er. Det fungerer i alle ledd. Her kan du lese om systemet som hele divisjonen er forvirret over, og svært så misunnelige.

Det veldig få visste var at i kulissene til TK overgangen jobbet sjefsspeideren med inside information. Marnardal klarte nemlig å kjøre seg bort på Hidra, og valgte å trekke laget. Dermed stod det plutselig minst 20 gode fotballspillere på free transfer. At vi valgte å bruke Rubens familienett til også å hente en ny Finsådal, viser bare hvor godt organisasjonen Konsmo IL fungerer.  
Talentutviklingsteamet som førte to lag til finale i Byremo cup på våren.
Lennarts rekruttguttelag med spillere fra hele indre Agder, som presterer sterkt i G14 serien.  Og en haug av dem kan være klar for a-lags spill allerede neste år.
Utviklingsministeren som sender spillere ut av klubben, for å gi dem spilletid på et annet nivå, for så og hente dem tilbake. I år gjelder dette Geir, Vidar, Pål, Tom,  Danny, Christian N og Ruben er slike resultater av det grundige arbeidet.
”Klubbnomade satsningen” som utelukkende jobber for at det skal bli mange Ryan Giggser i laget. Hallgeir når snart 200, og det blir flere og flere som når 100 grensa. Både Ørjan og Kjetil i år (før vi har oppsummert skikkelig fra de gamle tallene).

Pensjonistforeningen, som sender folk på dugnad og gir dem lysten tilbake. Helge Ougland er solskinnshistorien. Etter uttalige år på sidelinja fikk Helge noen minutter i den berømte ”åpningstreninga” på stadion. Det fikk driftebeina hans til å spinne av iver, og etter en god treningsvinter var han klar for comeback i 2011. Ca 10 år siden forrige Konsmokamp. Pensjonistforeninga arbeider også hardt for å holde liv i gamle bein, og begge Espenene er resultat av dette.

Tar vi med de som hentes inn på lånekontrakter for å utfylle (eller fylle) laget skikkelig. Disse spillerne er ikke tilfeldig rask og rusk, men nøye speidede spillere, med eller uten kontrakt fra andre steder.

Så er spørsmålet som reises hver eneste høst. Er stallen stor nok til å gå på et nytt år. Og hvor mange drakter har vi da igjen?

4 kamper igjen. Vi kommer tilbake med en oppsummering av selve statsene om litt.

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com