Sesongen oppsummert – overganger

Sesongen startet med det som såg ut som en sterk tropp, med litt tynt i angrepet. Andrè, fjorårets toppscorer, endte på 8 mål, noe som fryktet var for svakt i år.

Laget var tilført nye spennende spillere, spesielt Geir, som imponerte veldig i vinter. Men etter knallharde forhandlinger klarte vi til slutt å knekke selvfølelsen til Vidar. Vidar VAR definitivt god nok, noe som ­­­­antall ganger i første 11'ern burde være bevis nok for. Begge ungguttene varierer i prestasjonen, men jevnt over har de levert mye mer enn forventa.


Etter at det ble klart at det skulle spilles 20 kamper, ble Capello desperat på det åpne overgangsmarkedet. I frykt for at vinduet skulle lukkes, støvsugde han omegn for ledige spillere.
Det første som skjedde på overgangsfronten var innhenting av en tidligere forsvarer som skulle spille spiss. Som i første året hans var det kun et fåtall som så hans offensive potensial, men sjefsspeideren stod på sitt og mente Greipstad spilleren Ruben Finsådal skulle hentes inn. Etter 15 kamper er det ingen som lenger stiller spørsmålstegn ved det kjøpet. Den uvanlig kjepphøye finslendingen, viste raskt at han hadde vokst, og hadde bedre grunn sin Ballotelli framferd. 15 mål og minst like mange målgivende senere, er det kun kranglete kne og sviktende treningsoppmøte som er ankepunkter på dette kjøpet. Fra slektstavla kom det et nytt blad til andre seriekamp. Tor Kristian ble kastet rett inn og putta 2 i sin første kamp. Historisk. Hvor TK kom til klubben og hvordan organisasjonen er bygget opp kan du lese om til helga.
Senere i kveld kommer tall som teller.

Powered by Bullraider.com