Nye fjes, og gamle kropper

inni-hallenMandag var sesongslankingen i gang, da julefettribba skulle fortæres på groveste måte i flerbrukshallen.

Det var klart for første Konsmotrening foran 2013 sesongen.

Romjula er for alle ei tid full av spenning. Dessverre for Konsmos A-lag var det uvisshet som preget klubben.
Spillerstallen så som vanlig slunken ut, og det ble sådd alvorlig tvil om lagets eksistens. Ville Erlend "Capello" Fiddan klare det umulige igjen?

Etter oppmøtet på mandagens åpning ser det ut som om påmeldingsgamlingen har gitt utbetaling. Med 16 mann og hele  3 nye fjes ser det plutselig lovende ut igjen.

Størst forventing ble det utvilsomt knyttet til en gammel stjerne som vendte tilbake etter mange år i udlandet. Terror Birkeland har flere tatoveringer, men likevel like god ballbehandling som før. Formen er vel foreløpig et kapittel for seg sjøl, ettersom han fullt ut støttet forlaget om å gå ned til 2,5 minutters kamper.
Terje står med 13 kamper fra før, og han sår fortsatt tvil om han vil nå sin fjortende i år. Men vi får se om gleden kjem tilbake.

En svært overraskende overgang ser ut til å komme fra Mandal. Der det i fjor ble hentet en Ruben fra Finsland, og før der igjen en annen fra Mandal, var det spente øyne som fulgte Ruben "Juventino" Nilsen. De fikk se en meget slepen teknikker med et svært godt overblikk. Har nok noe å gå på rent formmessig, akkurat som 60% av de andre, så det er ikke noe problem.
Ruben skal foreløpig trene med oss noen mnd, for å se om han klarer å få kontrakt. Førsteinntrykksmessig er det bare å finne fram penn og blyant.

Ellers var det tid for unggutta:
Erik Andersen, lillebror av Duracell Andersen, presenterte seg med meget god arbeidsmoral og mye smarte involveringer. Selv om han allerede er kjøpt opp til høstsesongen, kan han bli et skikkelig friskt pust i vår.

Daviv Nilsen kjenner vi godt fra før, men nå tyder alt på at unggutten endelig har valgt rett. Etter flere års roting i Hægebostawd og Giv Akt, er han hjemme igjen. Teknikker av de sjeldne, med en meget god moral. Blir spennede å se hvor Capello vil plassere ham på banen.

I tillegg ble vi beæret over å ha med tre G15 spillere. Lovende begge to, Filip Nepstad og Peter Elias Ås er nok to navn vi vil høre mye om i framtida. Christer Abrahamsen har ALLE hørt om.

Vi forventer flere nye menn på torsdag så vi får se om det blir mer skriverier da?

 

Powered by Bullraider.com