En legende fyller 30

JanBanan1Utallige mail er innkommet med rasende reaksjoner på at legenden Jan Hagas navn ble utelatt blant navnene på årets første trening. 
Det finnes mange grunner til det. Den beste er nok at siden 1 års permisjonen hans var utløpt, var han plent nødt til å stille på jobb for i det hele tatt å beholde plassen på adelskalenderen.

I dag fyller mannen med nest flest Konsmo kamper i nyere historie 30 år. Vi i KIL har ingen grunn til å gi ham et fnugg med pepper, men velger i stedet å krydre dagen med en saltanes hyllest.

 Med 159 kamper holder han god avstand til nr 3 på lista fremdeles, tross sølibatåret.
2 mål og 2 gule sier egentlig også det aller meste om denne kjernekaren. Her er det en spiller som kun spiller for laget.

Av utmerkelser er det verdt å spore fram det faktum at han faktisk har 2 årets unge spiller priser på samvittigheten. Et av de største talentene klubben har hatt siden hans egen far. Det er i senere tid kun Vegard Helle som har klart den bragden to år på rad, og alle vet hvor trist den historien endte.

Nå er han altså tilbake. Et år, og en haug med muskler (Jan anm: les kilo) til å vinne tilbake plassen på høyrebacken. En  plass han skal få slite hardt for å ta tilbake. For mens han pleide de usynlige grå hårene sine, konkurrerte de to kandidatene til årets unge spiler om høyrebackplassen.

Så nå er spenningen stor. 

Kan Jan komme tilbake til gammel storhet, eller må han leve lenge?
GRATULERER i alle fall!

Powered by Bullraider.com