Spillerstallen 2013 - keeper

SpesiallagbildeDet begynner å dra seg mot første seriekamp. I kveld har vi møtt Åseral (se eget referat) og neste torsdag venter Marnardal til 6.div åpning. 
Laget som først så litt skralt ut, har som vanlig slått ut i full formering de siste ukene, og me rusk og rask teller vi en spilleklar stall på nærmere 30!!!! mann. Her skal vi se litt nærmere på stallen, og på formen spillerne viser nå i sesongoppkjøringen.

Keeperplassen

 Vi begynner helt bakerst. I fjor det største dilemmaet for om laget ville bestå. 
Så meldte først Erlend seg som nødløsning. Da hans panikk begynte å bre seg, sørget vi for en liten tår i drikkevannet til Grindsheims håndballjenter, slik at Løland skulle få konse fullt ut om fotballen igjen. Problemet med Løland var bare at han har planer om å komme i form, og da er han selvfølgelig alt for god til å stå i mål :)

Trond Erik er i bakhånd, samtidig som han er litt på bøljan blå, og dermed et usikkert kort.

Inn fra høyre kommer vokalisten Andreas Ougland. Med bakgrunn fra håndballburet og ellers mangt et kvegslepp på Tinius.
Andreas har i vinter vist fram en del meget gode kvaliteter, og en del svært urutinerte tix. Det skulle da også bare mangle, og vi har tenkt å gi ham tid til å utvikle seg til en bli en god keeper. Men for å bli god, må man ha litt erfaring, og med en!!!! trening i 11'er mål, kan vi vel si at det er mangelvare.
Andy Capp viser fram gode reaksjonsevner, et fast keepergrep med mopedhansker, og gode ferdigheter med bein. Plassering og slenging gjenstår. Men dette kommer.
Veldig deilig å ha en på plass som faktisk har lyst til å stå der :)

 

Powered by Bullraider.com