Millioner å hente for dugnadsvillige

logo-gjsI høst skal Gjensidigestiftelsen dele ut minst 15 millioner i region syd som omfatter Kvinesdal, Lyngdal – ja hele Vest-Agder og mer. Nå etterlyser de gode søknader om støtte. Det holdes informasjonsmøte Rosfjord Strandhotell, tirsdag 11.september 2012 kl.18.00-19.30

Millioner å hente for dugnadsvillige ildsjeler

- Spesielt er vi på jakt etter forebyggende prosjekter innenfor trygghet og helse som bedrer barn og unges oppvekstvilkår, sier Per Engebreth Askilsrud, styremedlem og leder av Eierutvalg Syd i Gjensidigestiftelsen.
Tidligere har stiftelsen støttet mange gode prosjekter i regionen med Ildsjelene vest i Vest-Agder lar ikke høre far seg. Nå er tiden inne for å søke om støtte til sine aktivitetskapende tiltak.
Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Siden 2007 har stiftelsen delt ut mer enn 670 millioner til over 2770 prosjekter. Nå skal det deles ut over 100 nye millioner til prosjekter over hele landet.
Stor dugnadsvilje
I følge en undersøkelse Infact har gjort for Gjensidigestiftelsen, er hver fjerde voksne nordmann, hvert år involvert i en eller annen form for frivillig forbyggende arbeid.
- Dette viser at dugnadsviljen og gjennomføringskraften er stor, og nettopp derfor er vi på jakt etter ildsjeler som har ideer til aktiviteter i sitt lokalmiljø, men som mangler finansiering for å få dette realisert, sier Askilsrud.
Søknadsfristen er 15.september.
Fakta:
• Gjensidigestiftelsen ble etablert 1.november 2007 og er Norges største finansstiftelse.
• Gjensidigestiftelsen skal gi gaver til formål innenfor trygghet og helse i Norge og eier om lag 63 prosent av Gjensidige Forsikring ASA.
• Fra og med etableringen i 2007 og frem til 2012 har Gjensidigestiftelsen tildelt i alt 673 millioner kroner til 2772 prosjekter for å fremme trygghet og helse.
• Søknadsfrist er 15. september hvert år. Alle søknader må sendes inn via elektronisk skjema på www.Gjensidigestiftelsen.no
• Foruten ordinære tildelinger på den årlige utlysningen igangsetter og støtter stiftelsen egne kampanjer: Svømmekampanjen i samarbeid med Norges Svømmeforbund, Julekampanjen med bla Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen og Røde Kors, MOT-kampanjen og Heia deg! sammen med Aktivitetsalliansen.

 

 

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com